Achterhoek Steakhouse Achterhoek Steakhouse

Deze prachtige "Braai On Wheels" is een aanvulling op onze catering activiteiten. We willen ons naast het Steakhouse, nog meer gaan richten op de Totaal Catering en onze passie bij u op locatie ten toon stellen. Braaien kan het hele jaar door! Van Winter Thema Braai avonden tot Braaien in de zwoele zomer avonden.

Wij ontlasten en kunnen niet alleen een compleet bruiloftsfeest organiseren met alle puntjes op de ï, maar ook kunnen wij uw Event professioneel en creatief voorzien van heerlijkheden en beleving.

Het principe van onze Zuid-Afrikaanse "Braai On Wheels" is eenvoudig: met behulp van een kolenmaker stoken we een houtvuur in de achterwand (180 cm breed) van de braai. De kolenmaker zorgt enerzijds voor een constante aanvoer van eigengemaakte kolen en anderzijds voor een gezellig vuurtje tijdens het braaien. Na 30 minuten heb je al genoeg kolen om te beginnen met grillen.

Wat op een Zuid-Afrikaanse braai wordt geroosterd, is geheel smaakafhankelijk. De nadruk ligt op vlees, zoals lekkere ribbetjes van het varken, heerlijk gemarineerde kip, gekruide worst en malse steaks, maar ook verse vis en groenten krijgen op de Zuid-Afrikaanse barbecue een heerlijke authentieke smaak. Over de manier waarop een gerecht bereid moet worden, zijn alle Zuid-Afrikanen echter gelijk gestemd: op houtskool. Afhankelijk van de gekozen houtsoort proef je de rooksmaak terug in de grillgerechten. Daarnaast zorgt de hitte in de braai voor een goede garing van je gerechten.

Bekijk ook onze Braai on the Wheels Facebook Pagina!